För dig i Huset

KFUM Ystad » För dig i Huset

Sitter du i en organisation som har en sektion/förening på KFUM-Huset? Då har du kommit till rätt sida. Här hittar du all info du behöver veta om du tillhör oss här i Huset.

Info-tv

+

TV-apparaterna i caféet rullar ständigt med infomation om vad som finns i Huset. Det går att anpassa denna skärm för ditt event. Skicka info som ska stå plus vilket datum den ska visas till billy@kfumystad.se så ser jag till att byta det (behöver ha minst en veckas framförhållning).

Ni kan se hur TVn ser ut just nu här (anpassad till 1080 skärm).

Hittar du felaktig information på TVn? Skicka det också till billy@kfumystad.se.

Facebook för oss

+

Vi har en egen Facebook grupp för oss i huset där det är tänkt att dela med sig av evenemang och liknande. Gå in och anmäl er idag!

Vi i Huset – Facebook

Aktivitetsläpet

+

KFUM Syd har ett aktivitetssläp men ljudanläggning och massvis med aktiviteter som är lätt att koppla på bilen och köra iväg till den plats ni önskar. Det är gratis att låna så länge du är en KFUM förening. Fråga oss på Huset eller gå in och boka på KFUM Syd

Låna huset

+

Är du med i Huset har du tillgång till att låna huset för diverse arrangemang. Som du kanske vet har vi storkök, stora som små möteslokaler och ett stort utbud av aktiviteter så som klättervägg m.m. Är det så att du skulle vilja låna lokalen är det bara att höra av sig till Per per@kfumystad.se.

Stallgården

+

Fyra fina semesterlägenheter har du säkert redan hört talas om men det du kanske inte visste är att om du är med i Huset så får du rabatterat pris. Hör av dig till Per per@kfumystad.se och skicka önskad tid så ska vi se vad vi kan göra.

Logotyper

+

Vi har en fin logotyp som vår grafiska formgivare Billy har tagit fram. Den är fritt fram att använda i era utskick för att visa var ni hör hemma.

Vi har skapat en Dropbox mapp med alla logotyper som är fritt fram för användning. Här har vi samlat alla KFUM, KFUM-Ystad logotyper och några av sektionerna/föreningarnas logotyper.

Klicka här för att komma till alla logotyper.

Mailadresser

+

Du kan få en egen mailadress med ändelsen @kfumystad.se i som vidarebefordrar mail till önskad mailadress. Kontakta Billy på billy@kfumystad.se

Kontakta oss i huset

+

Vi är ett antal som jobbar i huset som är tillgängliga nästan alla vardagar i veckan. Hör gärna av dig om du har några frågor.

GET SOCIAL